To do list

Mycket att tänka på. Typ. Eller, smågrejer hit och dit som ska fixas och funka. Sånt som man helst ska ha gjort klart före jul, eftersom dagarna runt/mellan jul och nyår är oftast kaotiska och det då är svårt att få tag i nåt what so ever. Men sakta men säkert kan man börja beta av saker.

*Fixat ett ICA bankkort.
*Beställt ett nytt Visakort.
*Bokat hotell I New York
*Bokat nytt flyg till Sthlm

Sen blir det lite grejer att önska sig i julklapp..
Behöver adresser till alla er som kan tänkas vilja ha ett vykort hem i brevlådan under tiden vi är ute och reser!
Skicka gärna.

Har kollat runt lite efter en lokal att hålla till i på nyårsafton. Nån som vet nån hyfsat bra lokal som kan tänkas vara ledig på nyårs? Typ byagård eller nåt liknande om inte annat??

NEW MOON

Ja, nu har jag sett den. Jag hade inte ens tänkt se första filmen från början. För jag hade inte tänk bli som alla andra tjejer som inte kunde sluta se den. Men tillslut såg jag den, och jag blev som dom andra.
Nu, efter många om och men, har jag även sett premiären av New Moon. HUR BRA SOM HELST.

Sova är skönt

Nu börjar jobbhelgen och förkylningen ta ut sin rätt. Jag har känt mig ganska hängig. Gick hem två timmar tidigare från jobbet igår. Det gick ju inte att fokusera, och varje gång jag gjorde nåt ansträngande blev jag typ anfådd och slut.
For hem till Anton och såg hockey. Höll mig vaken första perioden. Halva andra såg jag, sen somnade jag och sov resten av den perioden. Vaknade i periodpausen, fick lite blåbärspaj, och höll mig vaken ungefär halva tredje.. sen somnade jag igen. Och vaknade så jag hann se Luleås mål och förlägningen. Btw, varför gör ni inte mål AIK??

Kom hem, såg lite på tv och somnade sen. Är ledig idag som tur var, för jag sov minst 11 timmar i natt. Och nu är hela min kropp tung och seg, så jag måste sätta mig och vila ibland om jag går för långt. Ja, typ som en gammal gumma. 20 år gammal är jag ju faktiskt.

Ikväll måste vi boka en ny biljett till Sthlm, eftersom vårat flyg till Malaysia blev så tisändrat att vi kommer förlora en dag om vi åker med det. Och man får inte tillbaka några pengar på de biljetterna mellan skeå och arlanda, så vi har valt att boka en ny. Men så är det med det. Hotell i New York är det också dags att boka.
The pod har vo funderat på.  http://www.thepodhotel.com/index.html Vad tror ni om det?

Jag hör rykten om att....

... Det är billigt godis på hemmakväll! Hemmakväll som annars har stans godaste och såklart dyraste godis. Så jag tror bestämt att jag ska ta vägen förbi där! ;)
Sen är det ju äntligen dags. Paradise Hotel! Vad jag har längtat;) Nej men seriöst. Tråkig serie? Den serien har ju allt man letar efter i en serie: Dramatik, spänning, intriger, kärlek och självklart sex. Det fick vi bevis på redan i första avsnittet som gick av stapeln igår.
Glöm inte att kolla ikväll kl 22.00 på kanal 6!

-

Jasi. Var hos Maria igårkväll. Drack lite vin.. Sen lite till. Och sen for vi ut på station.. Och hade helt okej kul. När jag skulle hem upptäckte jag dock att min väska med visakort och leg inte hade följt med från garderoben, så det var bara att vända om och gå tillbaka. Som tur var var den kvar där och hon hittade den ganska snabbt. Men skavsåret på min fot hade inte blivit mindre av den extrasvängen så det var nästan lite jobbigt att gå hem.. Det är ju ovant att ha så "långt"!
Men då var ju grejen att jag började jobba kl 8 i morse. Vaknade av en hostattack 10 minuter före min väckare skulle ringa. Ja, inte så mycket sömn kan jag säga och mycket trötta ögon vill jag lova! Men jag är ledig på tisdag och då ska jag sova!


Two wrongs don't make a right

11/11 - vinter!

Jag har stått emot så himla bra nu de senaste veckorna. Verkligen över min vanliga förmåga! Men nu är jag en av er snoriga..

Varit ute och gått med Sara, Jonna och Zera nu ikväll. Mycket snö, men kallt! Varför känns alltid vinterns första minusgrader så himla mycket kallare än vinterns sista? Åka snowboard nån dag, nån? :) Eller madrass?

Imorgon blir det hockey med pappsen. Ses där!

Hem ljuva hem

Nu har vi alltså flyttat hem. Känns ovant.
På ett sätt skönt. Tvätten tvättas automatiskt. Maten lagas även om inte jag är hemma.
Det är alltid varmt och ljust här, och alltid "mycket" folk. Vill jag vara ifred går jag upp på mitt rum.
Djuren finns här som man kan mysa med.
Men sängen känns lite väl ensam ibland. Rummet är inte så personligt, man orkar ju inte lägga ner tid på det eftersom man inte kommer stanna där så länge. För att inte tala om så konstigt det känns när jag och Anton hälsar på hos "varandra", dvs varandras familjer. Man måste typ skjutsa hem varandra, säga till hur många det blir som ska äta middag, låna grejer av varann (istället som det är när man bor ihop; man bara tar)

Men det känns som helt rätt val att få det jäkla flyttstöket gjort så man kan vila upp sig lite och koncentrera sig på annat. Tex så har fotbollen börjat om=) Ny huvudtränare i Björn Israelsson, ny fystränare i Micke. Förhoppningsvis även en löptränare. Så det känns väldigt motiverande, även fast vi numera kommer spela ett år i trean. Frågan är väl bara hur det blir när jag kommer hem. Jobba? Plugga? Både och? Flytta och plugga? Flytta och jobba? Finns många varianter! Nån som har nåt tips på nåt bra man kan plugga? Vad kan jag tänkas passa att jobba med?

Stå modell som bäver kanske?


Nej, nu ska jag ta och he mig iväg till sjukhuset. Få se om jag kommer kunna dyka eller inte..

Stök, stök och mera stök!

Ja, nu blev det så! Söndag är sista dagen vi har den här lägenheten. Alltså exakt en vecka kvar.
Så nu är det bara att börja stöka bort så mycket man kan så fort som möjligt!
Flyttade det mesta av mina kläder tidigare idag. Eftersom jag hatar att bo i en kartong (och nu har det så pass bra att vårat "nya" hem redan går att flytta in i; dvs våra gamla rum) så passade jag på att hänga upp de i mina garderober. För nej, de kanske inte är i samma lägenhet, men ja, de går att hitta! För ligger de i en kartong kan man ju ändå inte använda dem! :) Nu är jag i köket och stökar. Tallrikar, glas, muggar, koppar, bunkar, stekpannor.. Jaa allt det där man har samlat på sig, som man använder (Iaf då och då), det tar mycket plats i kartonger vill jag lova!

Men det är trots allt ganska mysigt att stöka. För man får kolla lite på alla grejer man har. Blir påmind om att man har dem, när man fick dem och ibland också vem man fick dem av.

Vi ska btw försöka sälja lite grejer också. Helst till han som flyttar in. Men vill inte han ha den kanske nån annan vill?
*En soffa
*Ett soffbord
*En dator

Och ja. Om nån känner för att gå på balen så finns det två balklänningar att köpa också!...

RSS 2.0