Fort var det gjort!

Just det ja! Natten i stugan var hur mysig som helst! Vi kom dit ganska sent, ca 19.30, efter att ha fått lite motgångar och virrat runt på Coop a long time. Så när vi väl kom fram var det redan mörkt.
Så vi eldade. Och eldade.. Och eldade! och tände ljus och fotogenlampor lite överallt.
Spelade kort
åt godis
spelade spel
grillade korv
Följdes 2 och 2 för att kissa (det var alldeles för mörkt för att nån skulle våga sig ut själv. Och tro inte för en sekund att nån vågade sig att gå de hela 20 metrarna till utedasset, nej, utan två meter utanför stugan som max)
Höll på att rökskada hela stugan när vi skulle elda i spisen (vi ville ha varmt i hela stugan, så att även sovrummen blev varma)
Och ja, tillslut var det 30 härliga grader i vardagsrummet, där vi satt med tjock/fleecetröjor och tjocksockar.
Sara och Lars hade det nog lite varmt när de skulle somna, de hade sängen typ rakt framför eldstaden.
Hur som helst jättetrevligt och mysigt och absolut nåt jag skulle göra om. Typ ikväll om det gick.

Sen äntligen, efter nästan en vecka av lögner, var det dags att berätta sanningen. Låta alla misstankar och konstiga frågor få en förklaring. Det var ju nämligen så att det var surpriseparty för Anton hemma hos oss!
Jag har pratat ringt, mailat, smsat med folk hit och dit hela veckan för att styra upp det.
Först skulle vi hem till Alicia och äta tacos (så att gänget skulle kunna komma hem till oss och fixa i ordning). Sen skulle vi stanna där nog länge att de hann klart och så att Anton inte misstänkte nåt. För han trodde nämligen att vi skulle på bio med Sara och Lars. Men ack nej!
Anton kliver innanför dörren, hittar en flagga nerstoppad i en vas i hallen.
"Vad är det här??"
"Jag vet inte...?"
"Nej men på riktigt?"
"Nej jag vet inte.. Go find it out?"
Och så hoppade alla fram i vardagsrummet! De hade hängt serpentiner överallt, rosa flaggor stack fram här och där, och ballonger med namnet Agnes på (det var tydligen för tråkigt med Anton).
Sen var det dukat med Hello Kitty tallrikar, muggar och servetter. Mitt på bordet står också en tårta.
Mycket bra uppstyrt och världens sliskigasta tårta! Ingridienser som bland annat smält blockchoklad ihopvispad med ett ägg och 3 dl socker (detta endast som ett lager. Andra lager var typ vit choklad, maräng, hallonmousse osv).
Presenten var förutom massa dricka ett SingIt. Tanken var att det skulle vara sång hela kvällen. Tyvärr fanns det bara High school musical och Hannah Montana-låtar på skivan. Alltså inte en enda låt någon kunde.. Men tanken är det som är det viktigaste, och den var god! Mycket bra gjort av allihopa!

Anton blev ganska(?) full och mycket söt. Även dagen efter när han mådde lite dåligt... Jag fick han att spy genom att få han att tänka på hur drinken han drack kvällen innan smakade.. Inte snällt, men ganska roligt. OCH han blev människa sen igen:)

Nej, nu väntar kroppkakorna på mig i kastrullen. Hockey ikväll! Ses där?

I natt..

..kommer vi frysa arslena av oss. För i afton åker vi till Svansele. Jag,Anton,Sara och Lars. Mysigt värre. Mycket tända ljus och mys framför brasan. Nice=)
Men först jobb i 4 timmar och lite ärenden..

Hänger du med i svängarna?

Bak för fulla muggar. Anton fyller år på måndag och föräldrarna ska komma och fika. Så jag har lekt Gordon Ramsey(ramsay?) i köket.. stackars Anton..  Vad ska vi bjuda på då? Ja, inget som vi har hemma iaf, så det är bara att fylla på skafferiet. Sommarkaka(pitekaka), Ryttarkaka/(kokoskaka), chokladbollar och sockerkaka med äpple och kanel. Hoppas det duger för herrskapet!

Skjutsade mamma och pappa till flygplatsen för en timme sen. De ska till Rhodos. Ganska skönt!
JA, nu blir det Idol. Måste ju hänga med på varje kråka som sjungs:)
OTH har förresten börjat om igen, see!

Har börjat se en ny serie också. The vampire diaries. För alla er som tyckte Twilight var bra; SE DEN! :D

Changes

Såg premiären av Flickan som lekte med elden i fredags med Anton, Helena och Andreas.
Kort och gott, filmen var bra. Men inte lika bra som ettan (Män som hatar kvinnor). Mycket beror säkert på att jag såg män som hatar kvinnor utan några förväntningar, och kom ut från biosalongen mycket glatt överraskad över att en svensk film kunde vara så bra. Alltså hade jag ganska höga förväntningar på tvåan, också för att många som läst böckerna tycker att tvåan var bättre än ettan.

Lördag dag var det fotbollsmatch mot Notviken. Förlust. Jaja. It's getting old. Jag förstår inte hur det kan gå så fel? När vi ändå är så pass bra. Vi blir (oftast) inte utspelade, vi är bra, lugna, säkra. Men när vi kommer på sista tredjedelan av planen så vet vi inte vad vi ska göra? Vi sätter inga chanser och skapar inte så mycket farligt alls..
Beror det på spelarna, tränarna, spelsystemet...? Hur som helst är det väldigt frustrerande. Vi har iaf åkt ur 2an nu, och hoppas att nån mirakulöst ska tacka nej till att gå upp så vi får stanna kvar. För vi hör inte hemma i 3an. Nu har Skellefteå alltså ETT lag i allsvenskan och resten av lagen i 3an eller lägre. Annat var det för 3 år sen; Sunnanå i allsvenskan, Vi (Morön) i 1an, Bergsbyn i 2an och flera lag i 3an.

Direkt efter matchen bar det av till herr och fru Ågren för middag. Inbakad fläskfilé eller nåt sånt och björnbärspanacotta till efterrätt. Smakade muy bien.

Sen var frågan: festa eller inte festa? Svaret blev "typ". Så jag for till Thomas (ICAfest som vanligt..:P) och väl där blev svaret "Ja". Några cider och två shotar jäger senare kom nästa fråga. Gå ut eller inte gå ut? Svaret blev "Jag försöker". En timme senare satt vi (nästan) alla på station.
En mycket trevlig och rolig kväll. Men alla ni som var ute i lördags.. Kände ni lukten nere på dansgolvet där nån gång efter 1?????? DET LUKTADE FAN! Typ ägg luktade det. Jättestarkt och över hela dansgolvet. Måste ha varit typ rökmaskinen som tappat stinget eller nåt.

Nu ska jag ut och springa med mammsen och lilla syster yster, och sen se lite hockey :)

James Archer AKA Jamie Afro

Till och med Simon Cowell sjunger med. Skaplig på att få igång publiken.. :)


"Jävla stjärna du är!"


Back to bed

Ställde väckaren på 9.30 i morse, men vaknade typ 8.45. Vad göra? For ut och sprang! Ingen bensin, ingen kräm i benen direkt, men skönt efteråt i alla fall! Bäst att passa på när man har tid också, för jag missar alla fotbollsträningarna i veckan..

-10.20 Uppringning av Barnmorskemottagningen. Prata, diskutera, fundera, bestämma sig att prova. Boka tid.

(-10.30 Slänga in en vittvätt i maskinen.)

-11.00 Sminkning på Make Up Store. Fick ett presentkort av Ange när jag fyllde år, så nu var det dags att använda det. Det hade trots allt gått ut...
Konstaterat under sminkningen: Det finns alldeles för mycket ögonskuggor, rouger, glitterskuggor, krämer, puder, foundations, penslar, serum m.m. Man vill typ köpa hela affären och ha den hemma bredvid sin walking closet! (Nej jag har ingen walking closet heller.... :( )

(12.30 laga lunch och hänga tvätt)

-14.00 Träffa läkare på vårdcentralen. De vill gärna ha mig där minst en gång i månaden för att se att jag fungerar som jag ska.. Även om jag i stort sett aldrig är hos samma läkare säger de alla samma sak när jag går "Vi ses snart igen!, Välkommen tillbaka"  Jag menar, som 20-åring är jag typ stammis där.
(Nej det där är inte riktigt sant. Men det känns så)

-15.45-21.15 Jobb ICA. Det är ju tur att man kan jobba kväll ibland också, så man har tid att göra bort såna här grejer under dagen. Eller ja, alla mina "lediga" dagar är typ såhär. :P


Isn't there a fun way to wake up and just get out of bed, and still be dreaming?
And you smile to the face in the mirror, make this man who you want it to be
But that's not me, of all that's not me

I go back, back to bed with a sinking head
I return to the start to fill this empty heart
To be back another day, just to try a different way
Right now I'm back to bed whatever you say


Erik hassles...

... skiva är hur bra som helst!

Jag har fått det konstaterat. Jag hade rätt igen. Tyvärr.. Är det grodor som smiter ur hennes mun? Eller är det meningen? Är det värt att analysera allt? Får man fram rätt svar av det eller blir man bara mer förvirrad? I mitt fall tror jag helt enkelt inte jag kan sluta tänka.. Kanske man ska börja jobba med nåt sånt då? analytiker?


Every beat of my heart is killing me slow
Love me to pieces oh-oh-oh-ohh
Deep in the dark I sleep with the ghost
Love me to pieces oh-oh-oh-ohh

Rubrik?

Hahah just det.. Den alternativa toan i svansele. Utedass alltså. Behövdes inte användas så mycket under de timmarna vi var där:P Men tack för på minnelsen Ange:D

Lördags var det match mot Själevad i Övik. Förlust med 6-2 (4-2 hade känt lite mer rättvist eftersom vi släppte in två skitmål i andra halvlek). De vann därmed serien och får nu kvala till ettan. Men jaja, vi försökte bjuda upp till kamp i alla fall. Och jag fick extra plus i tidningen, viktigt!!! ... :)

När jag kom hem lördagkväll där runt nio for jag direkt och bowlade med Lisa F, Crille och Mattsson. Mycket trevligt och framförallt ganska jämnt! Sen bestämde vi oss att fara och sätta oss på Kalles ett tag.. Sagt och gjort. Träffade lite folk, och de flesta skulle på Balzac; Girls night out. Dvs tjejer går in gratis. Så ja, vad gör man? Vi gick dit. Kändes lite obekvämt med tanke på att det inte direkt var uppklätt, hade ju faktiskt åkt buss i tre timmar.. chinos, vit tröja, sjal/scarf/halsduk (eller vad det nu kallas) och så converse. Jag trivs bättre i högklackat.. Tur jag inte tog mjukisbyxorna iaf.

Måndagkväll fika på Waynes med lite brudar från jobbet. Två timmar gick snabbt, även om det mesta man pratar om automatskt har nånting med jobbet att göra. Och.. De har allt en god kladdkaka där;)

Är det bara jag som tycker han låter typ som Daniel Lindström?


Gör om, gör rätt!

Hahaha jag kan inte mer än att skratta. Du är ju i din egen värld. Det ser ganska dåligt ut för dig just nu.


Så kul att Idol har börjat om!
Man kan inte låta bli att bli glad.

Svansele

Svansele var det stället vi skulle till. Till farmor och farfars stuga, som de har byggt alldeles själva för 40 år sen.
Utan el, utan rinnande vatten. Alltså; utan lampor, utan spis, ugn, kyl,frys. Utan toalett. Utan tv, utan dator, utan det mesta som vi har i våra hem. Ett sånt ställe som man vill vara på i bara nån dag. Sitta och mysa framför brasan, grilla korv, läsa en bok.. Basta i den vedeldade bastun, bada i älven, fiska, spela kort. Umgås.

Just när vi kom fram och klev ur bilen började det spöregna. Så vi fick springa in och starta en eld direkt. Satt där och värmde oss, myste, grillade korv och spelade vänd 10a. Sen började solen lysa och det blev jätteskönt väder ute, så då gick vi ner till älven istället. Vi tyckte det var lite för kallt i vattnet för att bada, men Zera bara plumsade i.. :)




Imorgon..

ska jag och Sara dra iväg med Jonna på en liten åktur.. hon vet inte vars vi ska:) Det blir jättemysigt.
Vi ska till ett ställe med kapacitet. Ett liten guldklimp mitt ute i ingenstans. Ett ställe som lätt kan underskattas. Ett ställe som är alldeles för sällan besökt.


Back to bed- Erik Hassle

spruta spruta liten spruta

Ja, Agnes och andra som har väntat; Fibes Oh Fibes! nya skiva har äntligen kommit på Spotify.
Även Erik Hassles skiva finns där nu för er som vill lyssna:)

Skapligt skönt att gå hem kl 13 en måndag, även om det är för att ta sprutor.Om 30 minuter ska jag och A vara på vårdcentralen för att träffa nån läkare, och sen ska vi vaccinera oss för lite olika, inför resan. Kan inte säga exakt mot vad, för jag har ingen aning? Hoppas de har bättre koll på vårdcentralen.
Nån som har nån aning om hur mycket sånt kostar??


Vuxenpoäng!

Mysigt värre med middag. Vuxenpoäng till tusen!! Vi lagade trerättersmiddag, med rostat bröd med skagenröra och dill som förrätt, kycklinggryta och pressad potatis som varmrätt och kladdkaka med glass som efterrätt. Och Sara och Lars var inte sämre de, nej, för de hade med sig en present! En typ blomma med bär på. Eller nåt? Jättefin iaf=)
Vi åt, spelade med andra ord och såg The haunting in Connecticut.
Väldigt mysigt. Men jag är inte samma skräckiskollare som jag en gång var. Borde man inte bli mindre rädd ju äldre man blir? eller blir filmerna bara bättre och bättre? (förutom alla skitskräckisar man ser som tex the hills have eyes m fl)


OBS! det är inte som det ser ut..

Hemma på våran gata i stan...

Har vi typ monsunregn? Regnar hur mycket som helst!

Ikväll kommer Sara och Lars och äter middag, det blir kul=)

Falskt alarm

Våran personalansvariga kom förbi mig idag och sa att jag borde prata med den stora chefen om tjänstledighet. Alltså han som äger ICA. Fick jag tjänstledigt? Nej. Betyder det att jag inte kommer att få mitt vick nu? Ja.
"Men du får ju jättegärna komma tillbaka och söka igen när du kommer hem igen, om du vill jobba här." Jaja...

Det mesta idag har bara varit jävligt segt och nu är jag på jävulskt dåligt humör.

En sak som värmde idag var tränarens kommentar på träningen,men det vette fan om jag ens var förtjänt av den. Inte idag iaf.
Positiv, jag vet. Men idag är en sån dag..

RSS 2.0