Dåtid, nutid och framtid

Ange for hem i morse, så hon borde väl börja vara framme vid den här tiden. Tack för en bra helg!

Haft en mycket bra helg. Matfesten med familjen på fredagkväll, och sen mys hemma i tv-soffan med Ange och Alicia.
Lördag jobbade jag först på IS, sen grillat hos mamma och pappa med resten av familjen+mormor.
Sen fest hos oss då, som sagt. Kvällen började med alla slags berättelser om fester som spårat, fyllor som gått snett och framförall spyor. Den som hade flest historier att berätta var Jessica. Vi spelade lite "med andra ord", och sen är det nån som springer mot toan med spyan i halsen. Vem? Jo Jessica! :P Sen station. Jag och Lisa sprang in till stan, i högklackat,  för att möta upp nån vakt som skulle ta in oss på staion.
Väl inne var det ungefär som vanligt, helt okej.
Gick på Subway och åt efteråt, och sen for jag,A och Ange hem till oss och åt en annan macka, som typ blev mer som en pizza slice:)

Söndag dag- Jobb IS. Köpte nya fotbollsskor (eftersom mina andra tappade halva sulan förra matchen. Alltså ja, så att min fot kom ut på undersidan..) Nya adidas, med typ sand i en rand i sulan? "För att ge extra tyngd i skottet" haha och jaaa, varför inte? Jobbade i dem halva dagen för att försöka gå in dem. For sen direkt på träning efter jobbet. Hann hem och äta lite och for sen och spelade korpenmatch med Antons lag. Lustigt hur konstiga killar blir när det är en tjej på planen.. De vet som inte hur de ska bete sig? Varken i motståndarlag eller egna laget.
Gå in i närkamp eller inte? Passa eller inte? Lita på eller inte? Kommer hon gråta eller inte? typ.
Jag grät inte. De två som försökte tackla mig, missade mig och föll.. Och sen inte så mycket mer.

Idag var jag på en mysig snabblunch-date med Ingrid på Waynes. Jag åt kycklingsallad och hon fikade. Hon åker till Slovakien på onsdag. Som utbytesstudent. Bratislava. Slovakien???? Jag vet, jag tänkte samma som ni när jag först hörde det. Men efter att ha pratat med henne om det så känner jag precis som hon.. Varför inte? Man har  lite för mycket fördomar om de där länderna. Jag förknippar alla länder med ryssland och Lilja 4-ever. Men så är det nog inte riktigt. Man är helt enkelt för okunnig. Hur som helst var det både mysigt och kul att äntligen hinna träffa henne, och jag tror Slovakien kommer att blir hur bra som helst!

Vi har fortfarande inte hittat nån som vill hyra våran lägenhet, så det lutar alltså åt att vi måste säga upp den. Det känns sådär.. Då måste vi alltså flytta hem när vi kommer hem. SÄKERT att ni inte vill hyra den? Eller har nån kompis/lillasyster/kusin som vill testa att bo i lägenhet i fyra månader??

Nu efter jobbet idag har jag lagat egen korvstroganoff. Gott? Jag vet faktiskt inte. Men jag gick efter recept. Jag har tvättat, stökat och dammsugat. Och bitit av en bit av en tand! MMM GOTT. Blev inte så mycket som for, men tillräckligt mycket för att det skulle smälla som fan och få mig att tro att halva tanden farit. Kanske måste till tandläkaren ändå? Bra, två läkartider, en vaccinationstid OCH en tandläkartid som absolut INTE ryms i mitt schema! Men det får bli vad det blir. Nu ska jag försöka vila lite också innan kvällen är slut så jag kanske orkar vakna imorgon.


Hallelulljah.. vad tänker du då?

för alla som dör i alldeles för ung ålder....

men nu... Bonnie Tyler. Total eclips of the heart. Gitarr är kung

29/8

Nu är det så att Ange är hemma och hälsar på i helgen. SÅ ikväll är det fest hos oss=) Välkomna
Jag har btw fått 1,5 års vick på ICA med fast schema, plus tjänstledigt för resan.. weeeeiii=)

Fest hos "plaza de Thomasa"


Life is wonderful

Jason is wonderful.

It takes a crane to build a crane
It takes two floors to make a storie
It takes an egg to make a hen
It takes a hen to make an egg
There is no end to what I'm saying

It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
And it takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la life is wonderful
Ah la la la la la


Och jag älskar dig Anton Å.

Hahahahaha, ja vad säger man?



(kopierad från sandraholmstrand.blogg.se)

"En riktig vän är den son vet allt om dig men ändå tycker om dig.."

Nu vet jag vars jag har dig i alla fall..

JAAA

Derby Morön-Sörböle igår kväll. Hur det gick? 3-1 till MORÖN!
Vissa av tjejerna grät efter segern. Av lättnad och glädje. haha underbar stämning


http://norran.se/sport/article322021.ece
Eller läs i Norran idag vettja!


Kontaktannons

Nån som letar lägenhet i detta nu? En tvåa? kanske trea? Eller varför inte en 2,5a? Det vore ju det ultimata. En "testa på-lägenhet" möjligen? Eller en tillfällig iaf. Kanske är du sugen på en lägenghet med väldigt bra läge, typ sådär på älvsbacka? Närmare bestämt 5 hus efter Ainas? Ja självklart pratar jag om Östra Nygatan 82, 2 trappor upp. Våran fina lägenhet.
Vi ska ju ut och resa mellan Januari och Maj och hade tänkt hyra ut den medan vi är borta. Möblerad och klar. Intresserad? Please let me know:)

Helgen

Har jobbat i helgen. Ja, precis som jag gjort varannan helg hela sommaren.
Men fredag efter jobbet for jag hem till mamma och pappa som hade främmande av Inga-Lill och Peter.
Och vi pratade resa. OM vi pratade resa. Det är ju bestämt nu att vi ska åka till Filippinerna i början av våran resa och Peter kunde inte sluta prata gott om det stället.
"VA? ska ni bara vara där två veckor???? Det är alllllldeles för lite. Vars ni än kommer att fara i efter så kommer ni känna att, skit, vi skulle ha stannat längre på Filippinerna."



Lördag var jag helt slut, egentligen. A jobbar också helg, men han jobbar kväll (jag jobbar typ dag), så jag åkte till mamma och pappa. Gav Elly lite medicin och motion. Hon smälter ändå in skrämmande bra i trädet på våran gård? :)



Sen åkte jag hem och tänkte stöka lite hemma tills A kom hem. Och han kom hem där drygt 21-. Men då ringde Shy och frågade om jag inet var sugen på att åka lite inlines. typ 24 härliga grader ute. Om jag var sugen?
Vi åkte i korta shorts och linne, och det var huuur skönt som helst. Det började skymma, vilket bara gjorde det mysigare.
Åkte genom stan där vid 11 och mötte massa glatt folk. Åh vad det är skönt att det är sommar!

Jobbade till halv 3 idag och åkte sen till Stinas brygga. Där låg vi och solade och till och med badade i den iskalla älven (som faktiskt hade den överraskande höga temperaturen 20,5 grader!). Och nu sitter jag här, medan korven steks i stekpannan och makaronerna kokar i kastrullen. Och åska har det tydligen börjat göra nu också, så jag ska nog stänga av datorn..

Well excuse me..

Lyssna bara.
(Lyssna på Spotify eller ladda ner för bättre ljud osv)



Ellys operation gick bra. Hon är pigg och till synes frisk och glad. Tack och lov:)

Kindly unspoken

Jag börjar hålla med dig Agnes (och ja, även dig Jonna, för du är ju spontaniteternas spontanaste kvinna), man ska vara lite mer spontan. Fest ikväll, fast att jag jobbar imorgon? Igen. Ja, det blir väl så. 

Imorgon vill jag att alla ska hålla tummarna för att Elly klarar sig, för då bär det av till operation. 08.00 ska jag lämna av henne. To be continued..

It's only life

Har haft en helt underbar dag idag. Sov till 12.. 12!! fattar ni? Jag brukar inte kunna sova längre än till 9. Och hur skönt som helst var det! Vaknade till en sol som log mot mig och värmde hela skellefteå.
Satt och njöt på balkongen ett tag. Tog sen på mig inlinesen och gled för att möta upp Eva hemma hos henne. Och tillsammans åkte vi sen på en runda. Solen sken och svetten lackade. Och det var wonderful.
Lagade middag (Pitabröd, grillad kycklingfilé,sallad,melon,kiwi osv) och avnjöt den på en filt ute på gräset.
Fick sen ett sms om att vi skulle spela beachvolleyboll i boviken med laget. Taggad? Javisst. Det där tagget som jag har saknat så länge nu börjar sakta men säkert återvända och det känns så skönt.
Så jag styrde min kos mot Boviken. Spelade en match- vann. Spelade en med bara fötterna -vann. Spelad en till med händerna och vann även denna. Sen sprang vi ut i vattnet, tills vi inte kunde springa längre utan slängde oss i vattnet. OCH DET VAR VARMT! Fattar ni? VARMT. Hur skönt som helst! jag ville typ inte kliva upp. En sommarkväll som heter duga. Den känslan jag fick i kroppen när jag låg i det ljumna vattnet med kvällssolen skinande är en känsla som borde alla borde känna mycket oftare. Och jag hoppas den är här för att stanna!



 KT Tunstall - Suddenly I see

Helgen

Ja, eller snarare veckan. Lite bilder från onsdagens fest hos Malin. Hejdå för Sara Nilsson som åker till LA nu och kommer tillbringa närmsta året där. Men vi kommer och hälsar på! :)




Sen var det dags på lördag igen. Blev att spendera kvällen med min allas vår Anna Marklund aka Klas Klättermus.
Förfesten hos Elin Lundqvist och sen station.



Grattis till Kim som gifter sig och vad har Anna riktigt på magen???
Såhär går det iaf när man lämnar över kameran till några killar och sen lämnar bordet..

Devil in me

Sen tänkte jag bara tipsa om lite musik igen.
Hon spelar artisten Mia Catalano i One tree hill. Men egentligen heter hon Kate Voegele.

Mission completed

Ja, jag klarade det. Först jobb, sen match. Tyvärr förlust. Det suger, för vi är inte dåliga. Men vi kan inte sätta våra lägen... Men, då återstår alltså middag. Ensam, för hälsa på föräldrarna Ågren blev uppskjutet till imorgon.
Och sen fest. Ses ute?

RSS 2.0