Stenmark, this is for you

Min chef Thomas Stenmark är en hängiven och lojal läsare av min blogg, så därför dedikerar jag det här inlägget till honom.

Lördagens schema: (Min lediga helg)


09.50-15.15 Jobb Intersport
(Ja, egentligen hade jag ledig helg. Men Stenmark ringde och behövde folk. Och ja, man vill ju ställa upp. Just i den stunden visste jag inte heller att jag hade match typ ungefär exakt den dagen...)

14.00 Matchstart Morön BK-Alvik

ca 17.00 Middag hos föräldrar Ågren

ca 19.00 Födelsedagsfest för Linnea Nilsson i hennes stuga i Burvik.

Ja, alltså. Det går inte riktigt ihop, hur man än vrider och vänder på det.
Jag slutar jobba kl 15.15 och ska vara på match kl 14. Så därför måste jag försöka smita en timme tidigare från jobbet. OM det går vill säga. Vad säger du om det Stenis?

Middagen är spikad, men den där festen i Burvik blir nog mest troligen stryken också. Hur ska jag ta mig dit/hem? Hinner typ inte fara dit förrän sent på kvällen hur som helst. Plus att jag är jätteförkyld idag (Ja, antagligen är det svininfluensan och jag kommer dö inom några dagar), och vet inte om jag överhuvudtaget kommer kunna pallra mig upp på jobbet eller matchen då för den delen.. Den som lever får veta.


The big boss

Som i en dimma..

Ja, det är ungefär som det känns just nu. Blev förkyld. Pang bom, igen. Hade ont i halsen igår, spelade match igår kväll och idag måste jag hålla munnen öppen för att kunna andas. Är hur trött som helst. Försov mig i morse. Jag försover mig nästan aldrig. Första gången sen jag började på ICA. hela 20 min sen var jag:P fast det är iofs kanske lätt hänt även utan sömnlösa nätter och fökylning när man ska upp 05.20..

Avskedsmiddag för Sara Nilsson ikväll. Tacos med många från ICAgänget och bärpaj/lakritspaj och glass till efterrätt. Mycket gott och mycket trevligt. Blir kul att hälsa på henne i LA till våren.

Imorgon är jag äntligen ledig. Fest hos Malin imorgon kväll. Ses ute?

regn...

Ja vad ska man säga?
Tråkigt väder för de som varit på Pdol. Funkar för mig som jobbat hela helgen.
Är det alltså detta som är svensk sommar?

Jag vill sova. typ nu.

Mitt barn är sjukt..

 Vi var till veterinären igår med Elly, och det hon har i näsan är en tumör/cysta. Vi vet inte om den är godartad eller elakartad. Om det är cancer eller inte. Om hon kommer dö eller inte. Veterinären spräckte den för att se vad som var i.
Jag får ont i hjärtat.

Jag har alltså haft henne i typ 13 år nu. Och nu står jag och måste besluta om vi ska operera bort tumören och riskera att hon dör av narkosen. Eller att tumören kommer tillbaka, efter operationen,  inom kort pga att den är elakartad. Eller att de inte får bort hela tumören, och att det därför växer tillbaka.
Eller att inte operera och riskera att hon dör av tumören, att den antingen är cancer som tar död på henne eller att den växer och kväver henne. Den sitter ju som sagt på ett svårt ställe. Det är inte så lätt att se om den växer, om den växer inåt.
Pappa frågade om det var vanligt att de fick tumörer.
-Det kan jag inte riktigt svara på. Det är sällan de blir såhär gamla.. (i fångenskap, i sverige, i stan, whatever)
Hon är alltså en fin äldre dam. Närmare och närmare tant.. Snart kanske till och med gumma.. Men för mig är hon fortfarande mitt barn.



The Fray - How to save a life

RLS - Restless Legs

Jag kan inte sova på kvällarna, nu igen. Så himla jobbigt när man ligger där hur trött som helst och bara vill sova, men inte kan på grund av att de där jävla benen bara pirrar och kryper. Och om jag väl lyckats somna, så blir det så obehagligt att benen rycker till av sig själva och väcker mig.

Jag kollade runt lite på internet, vet att jag sett en reklam om pirrande ben, och vad hittar jag: Jo detta. RLS, tydligen en folksjukdom numera. Om man ska tro på aftonbladet och Expressen.  Drabbar tydligen mest medelålders och uppåt.

Känner du igen dig? Gå in och gör testet för att se om du också har det?

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article373003.ab

http://www.expressen.se/nyheter/1.1097010/nytt-medel-hjalper-mot-pirr-i-benen

Lika som bär?

Mamma hade visat lite bilder här på min blogg för sin arbetskamrat.
Hon, i sin tur, hade tyckt att Anton var så lik Marcus Schenkenberg. Så, vad tycker vi?

vs

  



My friend has been in a monsunregn, can he come in anyway?

Träffade Angelica och Linnea på stan en dag år 2006. De berättade att de just bokat en resa till Bulgarien. Jag sa att jag ville följa. Gick och jobbade. De gick och bokade in mig, och vips så var vi på väg.


En av de tre bilderna nån på hotellet smygtog på oss och hade som visningsbild för hotellet på fritidsresors hemsida.


Snygg min.. men varför är inte mitt hår sådär lockigt nu?



Fucking sleeping smiling wallpaper




Och här, Ange, är din låt.

Helgen - Klasse klättermus- GOE

Hahahaha kan bara skratta åt fredagen. Galna Anna, numera kan ni kalla henne "Klas Klättermus", för det var vad hon ville bli kallad på trästocks. Inte helt lätt att hänga med henne. När jag kom hem hade jag två hål i mina leggings (från att vi klättrade över staketet på trästocks. Ut alltså, inte in. Vi vet också att det är gratis inträde.. När det kom nån från nåt staff och sa till oss att vi inte fick vara bakanför tälten, sa hon bara - Kalla mig Klas Klättermus!  och så hoppade vi ner på andra sidan) Grönska fulla vänsterbenet och Annas ben var fullt av skrapsår som blödde (detta efter att Anna skjutsat mig på hennes cykel och inte "hunnit" svänga undan för två-tre av de där cementblomlådorna som står utanför nordanå).

Lördagens fotbollsträning resulterade i en ordentig lårkaka och en vadkaka. Men efter några cider så gick även det benet att gå på i höga klackar. Tack för det!:)
Goe Inventional-banketten var vi på. Åt 3-rättersmiddag. Helt okej. Förrätten bestod av en skiva vitlöksbröd med nån tomatröra på; mycket gott. Varmrätten var Kycklingfilé,  potatis och hur mycket beasås som helst. Synd bara att jag inte gillar beasås för fem öre:P Efterrätt typ chokladmousse med hallon.

Murbräckorna hade vunnit cupen under dagen, och vann en del individuella priser. Laget som jag var där som respektive till- Sunnanå United, däremot, vann inte ett enda. Eller jo, kanske öltävlingen. Och vem som kladdade ner bordet mest, för det gjorde vi utan tvekan. Hela kvällen blev i stort sett en tävling om vem som kunde få alla andras öl att skumma över. (man ställer ner sin ölflaska på toppen av en annan full ölflaska (glas på glas), så blir det som att man skakat den, för kolsyran goes crazy.) -Drick! fort som fan, för annars är du nersölad inom nån sekund.

Det smiddes planer om att starta nya lag, värvningar hit och dit och planer inför nästa års GOE-cup.


Det började lugnt och städat..







Världens snyggaste kille

Eriks dolda talang. "Det finns en sak som jag är riktigt bra på, och det är det här"

Vårat grisiga bord

Jonas blev "klickad" och sprutad i ögat.





Klick. -DRICK!





Och hur kan man kalla en fest en fest om det inte spårar med karaoke?:P


Do it, just do it

Vad händer i helgen people? Mötas nånstans? Ses nånstans? Träffas osv? Jag är ledig hela helgen från jobb.
Klackarna i taket?

Trästocks

med start imorgon.
Eller för mig start fredag. David Sandström 16.30 på fredag. Kanske hinner jag dit. Nån annan som ska dit då?

14/7

I söndags for jag och A ut och sprang så fort jag slutade jobbet. En runda, sen hem till mamma och pappa för att kolla på lillkissen. Sally ska hon tydligen heta, om hon nu går ihop med Sassi och får stanna. Hur söt som helst! (hon som aldrig sitter still och som därför inte går att få en bra bild på)



Väl hemma hos mammpapp får vi veta att farmor är på väg till sjukhuset. Ont i benen tydligen och vi befarar blodpropp.
Jag hann tänka mycket på de två-tre timmarna innan det ringde på min mobil. Farmor.
-Hur är det med dig?
-Jo men nog är det bra med mig nog!

Haha, Hon är en stjärna. Vilken inställning! Men tyvärr var det ischias som gjorde att hon hade ont från rygg/höft och ner över benen. Stackars farmor, men hon är en riktig kämpe. Bor ensam i en villa, kämpar med att både klippa gräs och bära ved själv. Ynka 82 år. 

Nästa grej var sen då att min älskade Elly hade blivit tät i ena näsan. Vet inte vad, om det typ är "snor"/vätska som fastnat och täppt igen eller om det är en böld. Vi försökte ta bort den idag, men det gick inte. Så det får bli veterinären nästa:(
(var förbi och pratade med en sköterska, om man nu kallar det så, idag. Frågade om hon visste nånting om det. Nej? var hennes svar. Tack för hjälpen! Inga följdfrågor, ingenting. Har inte de det jobbet för att de ska vilja hjälpa djur?)



Inlinesåkningen har börjat komma igång. Jag, Helena, Johanna, Emilia och Karro var ut och åkte en sväng igår i det härliga vädret. Underbart! Så åkte jag till och från träningen idag. Nån som vill följa mig ut en sväng nån dag?:)

Efter att ha jobbat på apotek trodde jag inte att jag skulle skämmas av att handla där. Men idag handlade jag nåt som verkligen fick mig att inte vilja synas..

Crush

Tjejkväll är bara förnamnet. 8 tjejer. Först middag. Sen kladdkaka och glass till efterrätt. Sen en stor godispåse till Sex and the city- the movie. Ska upp om typ 5 timmar, så det är dags att jag går och lägger mig nu! Godnatt!

 

Man skulle typ ha varit på Hultsfred

Spöregn ute. Trist.. Nån som vill höra bra musik? JAG.



Kings of Leon. Spelade på Hultsfred igår.


The Killers, spelar typ nu.



Och Fibes, oh Fibes tidigare idag



Typ ett bra år att vara där helt enkelt.

Any man who knows a thing knows he knows not a damn thing at all

Har myst i Annas stuga ikväll med hon och sjuklingen Jonna. Såg Michael Jacksons minnesstund.
Riktigt många människor som engagerat sig. Tv4 har sänt olika program om honom hela dagen. Hur man än ser på det så var det en artist som förändrade världen. På ett eller annat sätt. :)

Hörde en skön låt på förfesten hos Emil i lördags. Inte riktigt min stil i vanliga fall typ, but give it a try


Any man who knows a thing knows he knows not a damn, damn thing at all


Orgasmernas dag idag,sägs det. So hurry upp, en timme kvar att hedra orgasmerna.


Love at first sight

Quite a love story

Är verkligen nere i OTH-träsket just nu. Och inte bara serien är amazing utan verkligen också musiken.
Och nu de senaste avsnitten har de spelat Gavin DeGraw och Jack Savoretti om vartannat. Och ja, Gavin vet ju de flesta vem han är, men inte Jack. Och det gjorde inte jag heller.. förrän....
.... Jag var och såg en konsert med Gavin DeGraw i Stockholm förra året. Och vem var förband? En kille med gitarr.
Och det var typ kärlek vid första ögonkastet. När han öppnade munnen var jag såld. Jack Savoretti. It's been a while, men nu när jag blir påmind så kan jag inte hålla mig.


Vafan

Jag hade ju tänkt se Erik Hassle imorgon kväll. Den enda artisten på hela stadsfesten som är det minsta intressant.
Men nu spelar han alltså kl 21.00 ikväll!! och jag ska inte dit ikväll. Nej nu jävlar :( får ta till några groggar extra...
vad ledsen jag blir! :(:(

Grattis,

idag har vi varit tillsammans i två år älskling!

RSS 2.0