Dagen efter annandagen

Igår var det fest här i våran lägenhet. Ingen granne som klagade den gången, vilket var ganska skönt:P
Kvällen började kanon. Vi spelade julklappsspelet, men tärningar är ingenting jag äger så därför fick vi spela med två love dice istället. (Tärningar där det står typ touch på ena och boobs på andra- grejer man ska göra) Lips och kiss fick vara 1och 6. Fick ingen storvinst den här gången tyvärr, men vad gör det? :) Fruktefterrrätt blev det också. Sen gick helt plötsligt en vas sönder på ena hållet, en lisa spyr i en skål åt andra hållet och andra är fullare än vanligt. Så när vi väl gick ut på station var jag alldeles för nykter och hade därför ganska tråkigt. Så jag gick helt enkelt hem. Egentligen lika bra eftersom jag började jobba kl 10 i morse. Folk ute på jakt på mellandagsrean är inte att leka med!



Sanna kände för att ha med sig typ världens snyggaste skor också, som hon beställt från USA. Jag testade dem, de passade perfekt, och jag måste ha dem! måste. Men de finns inte att få tag på i min storlek nånstans, slut överallt. Ge mig dem. Ge mig! (besattvarning)


Uteliggare med träsmak i röven

Igår var vi och åt hos mamma och pappa, som sagt, och efter det for jag och skjutsade Anton till sin lagfest. Efter jag släppt av han skjutsade jag Alicia och Danne till bion, gick på Ica och for hem igen, bara för att komma på att jag skulle fara tillbaka till mamma och pappa. Men jag började kolla mig omkring efter min mössa. Den låg ju i bilen sist jag såg den, men det gjorde den inte nu. Inte heller på hatthyllan i lägenheten,eller i påsarna jag haft med mig. Inte heller låg den kvar hos mamma och pappa kunde jag konstatera. Jag bad Alicia tvärkolla om den låg på parkeringsplatsen där jag släppt av dem, men icke. Frågade även Anton imorse, men han tryckte hårt på att den skulle ligga i bilen
 -Där låg den då när han klev av.
Så idag då, for jag förbi en sväng där jag lämnade av han igår. Och vad ilgger där på marken, ensam och övergiven (och överkörd) om inte min stackars mössa! (ja, jag vet att det låter som att den lever). Kändes sådär att måsta plocka upp en mössa från vägen, som är täckt av snö. Lite uteliggarvarning på den..

Sen ett tips till alla er där ute som funderar på att skaffa en ny sadel till eran cykel
 -Köp inte en sadel med gel. För den fryser på vintern!!!! Mina kära föräldrar var så snälla och bytte sadel på min cykel eftersom den förra har ett stort hål i (som gör att man blir lagomt blöt i röven när man cyklar på den och det har regnat). Men sadeln de satt på var gjord av gel. Och ja, det var som att sitta på typ en träsadel? eller nåt. "Klumparna" på bakre delen av sadeln sjönk ju inte ihop ett dugg när jag satt mig på sadeln, så jag fick alltså sitta på den där lilla delen längre fram. Mer än halva sadeln kunde man alltså inte sitta på. Oj, jag höll på att störa mig till döds på det idag när jag cyklade till och från jobbet! (även om det bara tar typ 4 min att cykla). Det var det där med humöret också..


Nyårs?

Kul att så många kommer hem såhär över jul:) Tiden går så snabbt, så man fattar ändå inte att det typ var 4 månader man sågs sist.
Julafton närmar sig med stormsteg. Några avklarade måsten före jul: Pepparkakor, juleskum, glögg och klädd julgran.
En enda julklapp kvar. Eller två. Klassens julklapp till annandagen också..
Imorgon blir det skridskor (om det finns nån is) och mys med tjejerna. :) På tal om det.. kom just på att jag har mina skridskor hos mamma och pappa. Bara att åka dit och hämta dem nu på studs då! Kom just därifrån, men vad tusan. Så går det när man inte tagit med sig exakt allt när man flyttar hemifrån... :P


Nyårs? Vad händer på nyårs?

Julmys med mamma och pappa

Julebesök ikväll av mamma och pappa. Glögg, lussebullar, pepparkakor och knäck stod på schemat. Och lite nyttogöra.
Mamma hjälpte mig att sy dukar av samma tyg som våra stolsdynor är i. Eller hjälpte och hjälpte, hon sydde dem åt mig och jag försökte hjälpa till på nåt hörn. Mamma hade också med sig knäck. Årets första. MMmm så gott.
Snabbt insåg vi också att den där glöggen jag hade bjudit hit dem på inte fanns här i huset. Nej, för den hade vi tydligen inte köpt den gången vi var och handlade. Så pappa blev den som fick köra iväg och köpa glögg.. haha.. Så det slutade alltså med att hälften av det jag bjöd på hade de med sig.. Skapliga föräldrar! :)
Jag gillar iofs inte glögg.. men det är som juligt på nåt sätt. Det luktar typ gott. Och så hör det bara till. Vi drack en klassisk blossa röd glögg, och så testade vi en vit glögg med smak av vit choklad och lime. Skulle drickas kall med is. Och jovars, choklad gillar jag. Och typ att det var godare att dricka kall än varm?



Do you believe in magic?

Haha, american pie.

http://www.youtube.com/watch?v=cDHdmhCdwmk

Do you believe in magic, scooobidobidobaa

My name is Bond, James Bond

 Jag har skaffat min första alldeles egna julgran. Eller alldeles egna är väl inte helt sant, den är min och Antons. Men det är inte mamma och pappas i alla fall. Och klädd är den numera också! I fredags körde vi en skaplig raggarrunda på solbacken och stan och köpte både det ena och det andra. Och när vi kom hem klädde vi granen i den nyinskaffade smyckningen. Mysigt värre.
  I går kväll var det 20årsfest hos Sandra. James Bond var temat och det var ett antal skapliga bondbrudar på plats. Glammiga klänningar och pistioler gömda lite här och där. Vi hade ett Bond quiz, och nej, jag vann inte. Jag insåg när vi satt där att det sist jag ens såg en bondfilm var för sisådär... 5 år sen? På högstadiet. I think. Eller kanske var det till och med mellanstadiet? Ja, alltså, jag hade ingen vidare koll. Mycket cred till Sandra dock för att hon orkar styra ihop såna fester med teman. Det är ju bland det roligaste, framförallt om alla går in för det. Min födelsedagspresent följde minsann temat. En drinkbok - Skakad, inte rörd.
 

Utgången blev också lyckad och skaplig nattamat på subway. Synd bara att det inte finns Quizno's här i sverige, för det hade varit grejer! mmmmmm, turkey ranch. GREJER helt enkelt.
Jag lyckades med bedriften att tappa 40 kronor rakt ner på golvet när jag skulle betala utan att märka det. Sen lyckades jag ännu bättre med att hitta igen dem sen igen när jag gick för att hämta en servett. Hur som helst, lyckad kväll och lite sömn=)
Jobbade en kort dag idag, men jag tror inte jag har varit såhär pigg en bakisdag på längre, trots att jag sov kanske fyra timmar mindre än vanliga festnätter. Och så väckte jag både Sandra och Linn när jag stod och ringde och ringde och ringde utanför Sandras hus i morse där vid halv 11. Varför är man inte vaken då? Jag fattar det inte. Anton sov, han med. Det var typ jag mot världen. Ensam och sömnlös.
Enligt Angelica är jag svår att få tag på. Hon kallar mig en very importen person (eftersom jag oftast inte svarar när hon ringer) så numera kan ni kalla mig VIP. Hon vill att jag ska skriva upp ett schema på när jag är tillgänglig, så man vet när det är värt att försöka ringa. Så jag gör det snart! (nej).
Nån som är sugen på en promenad kanske? Nu? nej? hepp..
 

RSS 2.0