Får inte jag får inte du

Blev en kanonkväll med bad i både badtunna och älv.
Hade varit över och pratat med grannarna på deras brygga när jag insåg att min blåsa var överfull och höll på att sprängas. Glad i hatten sprang jag in i skogen (det kändes alldeles för långt att springa in i stugan), och lyckades få en gren in i mitt vänstra öga. Inte så att den fastnade, men den rev mig. Åja, nog började ögat rinna lite lätt och bli en aning rött. Se klart kunde jag inte heller göra, och kan fortfarande inte. Typ ett sår på hornhinnan måste det ha blivit. Blev lite knepigt igårkväll på vägen hem att veta om jag var väldigt full eftersom allt var så suddigt, eller om det helt enkelt var ögats fel. Det var nog både och..
När vi väl fått oss in till stan och skulle gå på station tog min kväll slut. Jo för jag kom mig in, vakten släppte förbi mig.. tills en väldigt smart jobbarkompis (som inte hade varit på samma fest) blev stoppad efter mig.
"Men hon fick ju gå in!" (pekandes på mig). Jahapp. Tack och hej! Just då visste jag inte vem som hade fixat att jag inte fick mig in, men nöjd var jag inte. Fråga Anton. Han var den som fick lyssna på mitt gnäll och följa mig ut och gå mitt i natten för att jag inte ville lägga mig för full...

Oh it feels so nice

Lite småsegt att jobba inne när det är över 30 grader ute! Helt sjukt vilken värme. Det är ju underbart. Som att vara utomlands. Får hoppas att sommaren fortsätter lika bra.
Ikväll blir det fest och bada badtunna med ICA. Ständigt denna ICA:) Lagfest också, får se om det blir en sväng ditåt också. Hur som helst känns det grymt bra att inte börja jobbet förrän kl 17 imorgon!

Lololololovely /Jason Mraz

No..

Förlust på straffar.. jävlig synd. Starkt att vända ett 3-0 underläge till 3-3 och en stark fölänging iaf.
Jag är ändå imponerad!


btw, vad hände med att Michael Jackson gick och dog?

Soommmaaarrr

Alltså vilket väder vi har! Det är underbart. Känns lite jobbigt att jobba när man ser alla som är på väg till stranden.. Meeeeen nu är det kväll och nu ska vi spela tennis i kanonvädret! håller typ på att smälta bort... :)

pleased

Beställde ett par skor och en bikini från Nelly i söndags. Det plingade nyss på dörren. Home delivery. I love it!
Få beställningen efter 1,5 dagar. Det är så det ska vara!

hey hey!

hahahah Antons favorit just nu.. ganska catchy faktiskt!



Awesome

Om vi säger såhär... det kändes i magen när jag skickade iväg över 45 000 kr från mitt sparkonto med ett klick.
Men nu är det gjort. Det är bokat!


Malaysia



och Thailand

och kanske Vietnam och/eller Kambodja från 5e januari-28 februari.

 




Australien 28 februari-21 mars



Nya Zeeland 21 mars - 25 april


Fiji 25 april -4 maj


Los Angeles 4-9 maj


New York 9-13 maj


-Stockholm-Skellefteå 14 maj

Som sagt, har ni vägarna förbi nånstans i världen, så följ med/kom och träffa oss!! :) :) :)


The heart of a lioness

Jag såg det mysigaste på tvn igår när jag låg hemma. Slog på animal planet och där var det ett naturprogram som hette "The heart of a lioness". Det handlade om en lejonhona som hade jagat bort en flock antiloper och hade "fångat" en antilopkalv. Från början tror man bara att lejonet leker lite med den och ska äta upp den inom en snar framtid, men så är inte fallet. Hon har helt enkelt adopterat kalven. Hon gullar med den, ropar på den, skyddar den. I över två veckor hänger de ihop. Problemet är dock att antilopkalven behöver mjölk för att överleva och lejonet behöver kött. Men ingen av de kan få vad de behöver utan att lämna den andra.....




Nej, den lilla kalven kom inte undan och lejonet hade inga planer på att äta upp det den här gången heller. Hon ville helt enkelt inte vara utan sin unge. De fortsätter hänga ihop och lejonet släpper inte kalven ur sikt.
Byn får höra talas om vad som händer och blir helt lyriska. Busslasser kommer dit för att kolla på lejonet som har adopterat en antilop. De övertalar en .. jaaa.. vad ska man säga? "vaktmästare"/"skogsvakt" eller nåt liknande, körde ut en natt och slängde en stor köttbit åt lejonet. Men hon ville inte ha.
I över två veckor gick de sida vid sida. Tills en dag, då lejonet släppte kalven ur sin blickfång för en sekund. Vill ni veta slutet? Om inte, stäng ner sidan nu.  Annars:

Man hör ett vrål och en lejonhanne hoppar fram ur en buske och dödar kalven.
Dagen efter dödar lejonhonan ett djur och äter upp det (dvs hon överlever).
Inom de närmsta två åren adopterade hon 4 till antilopkalvar, men ingen av de överlevde så länge som den första.
Ena dog av svält, en annan lyckades rymma...  Anledningen till att hon adopterat är förmodligen att hon hade skiljts från sin flock i så ung ålder och nu fick en trygghet i att ha en kalv.
Hur som helst en mysig historia. Snacka om nåt som verkligen strider mot naturens lagar!

systra mi

Det verkar som att vi kommer spendera några härliga veckor i Thailand tillsammans.

Vad hände?

Jobbade igår, allt var som vanligt. Mot aftonen kände jag att jag började få ont i halsen. For ut och sprang efter jobbet.
Kom hem. Blev tröttare och hängigare och får mer och mer värk i kroppen/lederna. JAPP, nog ligger jag hemma i feber idag nog!
Fast nu har jag iaf lite tid att försöka se ikapp lite One Tree Hill. Med tanke på att det typ var två år sen jag såg det sist så kan jag behöva några till sjuka dagar hemma om jag ska hinna ikapp.. :P

Grannfejden

Alltså förbannade grannar. Jag är alltså numera husets kärring (inte så svårt iofs eftersom jag är enda tjejen som bor i huset). Jag har klagat på mina grannar inatt igen. Fast inte så konstigt!

Jag var ju på firmafest med Intersport på lördagkväll. Väldigt trevligt. Vi delades in i olika lag, och fick tröjor med olika färger.
Vi var turkosa och döpte oss därför till lag Turq. Det var fotbollsstraffar, basketstraffar, skidskytte, golfputtar och hinderbana. Allt i gympahallen på Nordanå. Efter helt sjuka puttar som studsade åt alla håll innan den damp ner i hålet och en rafflande hinderbanefinal så tog vi självklart hem segern. Vinsten blev tomteblossprydda drinkar senare under kvällen på O'learys där vi också bjöds på middag och dricka.
















Vinnardrinken




















När klockan började närma sig tolv började folket dela på sig lite. Vissa ville på station, vissa på Kalles, vissa gick hem.. Jag var lite här och där innan jag gick hem. Somnade väldigt snabbt. Vaknade med ett ryck kl 04.30. Grannen ovanför oss, ni vet "han som kom och klagade på oss på våran inflyttningsfest en lördagkväll kl 22.50 för att vi levde om", just han, drog på volymen på max klockan halv fem på morgonen!!!!! helvete, jag var snabb som en vessla på att klä på mig, slänga mig ut i trapphuset och upp och banka på dörren.

-Klockan är halv fem??
-alltså ursäkta, men jag är jävligt rykandes just nu.
-Jaha, men klockan är halv fem? Stäng av musiken!
-Ja men alltså, jag har inte haft fest här på... 4... nej 5 år.
-eh, du hade ju fest för typ två veckor sen, det har du ju själv sagt? (Jag träffade han nere vid cykelskjulet dagen efter och han frågade om de hade levt om, eftersom de hade haft lite "discotek" hemma hos han)
- ..... jamen ni har också haft fest!
-
Ja, självklart, MEN INTE KLOCKAN HALV FEM PÅ MORGONEN! NU STÄNGER DU AV MUSIKEN!!
Sen gick jag ner med bestämda steg igen. Yngst i huset och tydligen den enda som beter sig som vuxen? Är det ingen annan som jobbar eller behöver sova om nätterna undrar jag? Vad är det för stil att komma och sätta en nivå på att det ska vara tyst innan elva när man har fest, när man själv har fest till fem? Nej jag känner att jag blir less.

Lördag

Kom just hem från jobbet, ska slänga mig i duschen, och sen iväg på firmafest med Intersport. Tänk om man hann stanna hemma och sova en halvtimme eller så...? Blev helt enkelt nyktert igår för att jag kände mig för trött och sliten. Kul att träffa alla ändå:) Får se vad det blir ikväll. Men Ingrid ska dit, så jag tror det kommer bli väldans trevligt.
Och självklart; Ha det så kul i Kroatien Lisa!





Fredag

Har inte varit ledig sen förra tisdagen, är inte ledig föränn nästa fredag, men vad gör det? Ikväll är det återförening. Ganska precis ett helt år sen vi alla kollade i kors tillsammans sist. FL-andan is the shit.
Måste hoppa in i duschen nu, är redan en timme sen. Klassen väntar!


Bättre sent än aldrig

ICAfest i lördags som sagt. Nu kommer lite bilder.
De hade verkligen fått till huset skitsnyggt, Hanna och Fredde!





























Kärt barn har många namn?

Blev kallad Gabriella idag på jobbet. Eva i charken kom så glatt mot mig när jag stod och packade ut nybakat bröd på ICA.
"Garbrieeelllaa!"
- är det jag det eller? frågade jag.
hahahah, jag har ju bara jobbat där sen i Augusti, dvs snart ett år. Men hon skrattade bort det och kontrade med att kärt barn har många namn. Så hädanefter blir jag Gabban och hon får nog bli Åsa eller nåt sånt:P

Har spelat match nu ikväll med city och vi vann med 5-2. Spelade innermitt. Är helt slut nu, kommer ha träningsvärk. Och nu vill jag gå och sova. God natt!

yeeeeyyy

Grill och fest ikväll. Solen har just börjat lysa, det måste vara början på en toppenkväll!
Tagga!!
(kl 08.00 imorgon bitti ska jag vara på jobbet)

Galna nazister på torget idag. Tror hela stan var där och kollade. Jag kom upp från våran underjordiska bunker (Intersport) och slängde ett öga ditåt jag med. Känns iaf bra att Sverige inte vill bli sådär hjärntvättade.

Show me the money

haha alltså det här med pengar. Jag är duktig på att spara.. men jag har lite svårt att se värdet i pengar.
Gick på stan på lunchen igår, skulle egentligen på systemet.. Kom på att jag skulle kolla om nåt att ha på mig på lördag, så hamnade på Vero moda. Hittade inget, var på väg mot rulltrappan ner när jag gick förbi Bik bok. I vanliga fall är det väldigt sällan jag är in där, men idag så gick jag ni. Och då var det såklart 50% på allt i butiken, så vad gör man? 3 linnen och en t-shirt senare gick jag tillbaka till jobbet. Hann alltså inte på systemet.

Gjorde ett nytt försök i morse före jobbet. Skulle på systemet, men svängde in på Carlings. Ett par jeans och 1200 kr fattigare gick jag äntligen till systemet. Men har alltså blåst typ nästan 2000 spänn på två dagar. Jeans behöver jag ju faktiskt, men de jag köpte är inte perfekta. Sitter lite löst i midjan, men lite hårt över låren. (kan man skära bort delar av lår? som en skönhetsoperation alltså? ) Och jag vet inte om det är värt att slänga 1200 kr på jeans som man inte är säker på? Fast jag behöver dem nuuu. Det är typ det första jeansparet jag hittat sen de där som var snea, så det får jag väl trösta mig med- att det är istället för dem. Synd bara att det inte är så mycket pengar kvar på kontot, och än är det bara den 5e.. dvs 20 dagar kvar till nästa lön!

Ska träffa tjejerna ikväll, sitta lite på Kalles låter det som.
Imorgon är det ICAfest.. igen;) Det blir skitkul!! Ses i dimman?

I was broken

Kom nyss hem från träning. En riktig skitträning! Dagen efter en orättvis förlust, alla är sega.
Skitövningar. Dålig fokus, dålig vilja. Inte så motiverande.

Drömde den sjukaste drömmen inatt. Eller ja, jag är ju ganska bra på att drömma sjuka grejer över lag, men den här var skum. Sofia AL hade varit och opererat i min hals och tagit ut en bit av min strupe. Varför? Ingen visste riktigt, men jag var iaf döende. och helt plötsligt var hela klassen där och hit och dit.. Det är omöjligt att förklara. Det finns vissa som tror att man kan kontrollera drömmar. Genom att skriva ner drömmar man drömt direkt man vaknat, dag efter dag/natt efter natt ska man tillslut kunna "hoppa in" och styra sina egna drömmar. Jag vet en kille som höll på med det där för nåt år sen, men jag vet inte hur det gick. Hur många tror att man kan tyda drömmar? I sånna fall skulle jag hemskt gärna vilja veta vad alla mina sjuka drömmar betyder!

Men hur kul som helst att det händer så mycket nu! Jobbar iofs typ 12 dagar i sträck nu, och tre av de dagarna är festkvällar. Nu på lördag är det ICAfest, nästa fredag Klassfest och lördag Intersportfest. Får väl se hur det går, hur pigg jag kommer vara. Men taggad är jag iaf! :)

Grattis till Lisa Linderborg som fyller systemet idag!

Väldigt tråkigt att Sanna och Clas flyttar från stan imorgon. Clas är utan tvekan den person som är bäst och mest motiverad att dra ihop olika aktiviteter, alla kategorier. 

Men  vad säger ni allihopa? Nu är det typ sommar!


Let me sign

Robert Pattinson- Let me sign

(han börjar sjunga efter typ en minut)

RSS 2.0