Ja!

Har jobbat klart för idag. Ska iväg på fest med tjejerna i klassen:) Fast jag jobbar hela helgen, ja, så det blir inte mycket annat än vatten för min del. Men det ska bli kul ändå! Jag har förresten fått tillbaka min mobil från lagning. Hur skönt som helst! Hoppas bara den håller nu.
Såg yesman igår. Typ inspirerande film! Man borde säga ja fler gånger än vad man gör. Ta sig an lite fler utmaningar.
Tagga till lite. Så det ska jag typ försöka göra:) Så nu ska jag slänga mig på cykeln och trampa mig mot sjungande.
Ha en trevlig helg!

Erik Hassle. Så jävla bra.

Våffeldagen

Vilket väder vi har fått! Visst är det lite vårkänslor som kommer krypandes?

Jag har bytt abbonemang på min mobil. Från Halebop refill till Telia Max 25. Jag betalar 49 kr i månaden, har 5000 gratis sms varje månad (=alltid gratis sms för jag hinner då inte skicka så många sms på en månad :) ) och ringer gratis inom telia. Till alla andra är det typ en minutdebitering på 49 öre i minuten eller nåt sånt? 99 öre kanske det var, för det var det i uppkopplingsavgift i alla fall. Men vad tycks? Inte läge att alla byter till det nu så vi kan ringa gratis mellan varann? :) Anton har redan bytt, och Angelica är på väg. 

Carlings har äntligen fått tag på ett par raka jeans nu. I Stockholm. Men de på Lee hade sagt att man skulle testa tvätta jeansen först, för att de kunde vrida till sig då. Så det är väl det första jag ska göra, även om jag har lite svårt att tro på den teorin. Men hur som helst så ser det ju ut att lösa sig :)

Jag är inne på min andra dag ledig nu. På rad! Det känns lite lyxigt. Jag var med Sussie igår, som hade med sig en chokladfondue till mig i födelsedagspresent. Ingen dålig grej! Och den var förstås tvungen att invigas right away. GOTT!
She knows about my weekness.


Nu är jag uppe med tuppen och ska försöka göra nåt av den här dagen. Frågan är bara vad?

Carlings

Jag köpte ett par nya jeans och ett nytt linne på Carlings i slutet av förra veckan. Linnet var typ i satin och jeansen har dragkedja längst ner på benen. En dragkedja som ska vara på insidan av benet.
När jag på fredagkväll tar på mig mina nyinköpta grejer inser jag ganska snabbt att jeansen är felsydda. Dragkedjan på vänster ben är nämligen mer mitt fram på smalbenet än på insidan av benet. Det dröjer kanske en timme till innan jag inser att linnet har två revor på sig, från fabriken. Jaha, så var det med det. Inget mer med det utan bara att gå tillbaka med det nästa dag, lördag. Men just den dagen jobbade ingen som hade ansvar nog att ta emot reklammationer, så jag fick återkomma på måndag. Vilket jag också gjorde.
   Linnet bytte de ut till mig på plats, och de konstaterade också att jeansen helt klart var felsydda. De hade dock inga i samma storlek hemma utan skulle beställa hem från en annan Carlingsaffär.
  Dagen efter ringer de och de har hittat ett nytt par jeans, så jag gick in idag. Testade för säkerhetens skull. Tror du inte att det paret också var felsydda? och det tredje paret jag testade med? (de hittade två par i butiken som de inte hade sett tidigare). Man såg att de var snea så fort man la fram jeansen så man såg ganska snabbt också att det bara var min storlek som var felsydda. Alltså, ingen större eller mindre storlek var det fel på, bara den storleken jag ville ha. De ringde till Carlings i Piteå för att höra om de hade ett par, och bad dem kolla på dragkedjan. Felsydd. Hahaha det är så komiskt! En enda storlek, men också alla jeansen i den storleken, var felsydda.
Vi håller nu tummarna på att de får tag i ett par som har dragkedjan där den ska vara :)


Erik Hassle- Hurtful




There is no one like you.

feeeeest

fest ikväll. Jäklar. Snart kommer sara och jonna =) jag saknar anna, som är ute opch lever livet.

hela 20 år!

Idag fyller jag vuxen. Alltså vuxen vuxen. Jag fyller 20. Jäklar. Debut på systemet.
Nu blir det snart fika med familj. Vi ses imorgon med en flaska i handen hemma hos mig?

Tji fick jag!

För nu är det jag som spyr.

(nej, inte för att jag åt för mycket sötsaker igår, för jag åt bara 2 mackor. Utan för att jag nu tagit över Antons magsjuka:P)

Grattis

Angelica på födelsedagen!


Jag är så jäkla sötsugen just nu att jag vet inte vad. Ge mig sött.

Jack Savoretti - Dr. Frankenstein

'Cause it's not where you go when you die
It's how you live when you're alive
Who you touch and how you feel it

It's not about the time that you have
It's how you cry and how you laugh
Who you love and how you mean it
And do you mean it?

Årets första

Jag har fortfarande inte släppt vad det där ljuset vi såg var, utan forskar vidare.. utan några direkta resultat än så länge.

Har haft match idag. Väldigt oväntat att jag skulle spela, men jag skyndade mig dit efter jag slutade jobba. Jag slutade 15 och matchen började 15.15. Men jag hann lagom till att spela hela andra. Ännu mer oväntat att jag skulle spela innermittfältare, men fan så kul! Kanske ska fortsätta med det där bollsparkandet ändå? :) Dock var det mot Sörböle, Alicia spelade. De fejkade till sig en straff och vi förlorade. Jag är inte en sån som njuter av att förlora, så vi lämnar det där..

A har haft magsjuka. Det kommer inte jag att få. Men ni andra får se upp.

Hemavan

Nu har vi kommit oss hem från Hemavan. Vi har haft kanonväder mest hela tiden. Kanske lite för kallt för min termometer, men solen sken och det har varit i stort sett vindstilla.



På vägen hem såg vi nåt jätteskumt. Nåt som såg ut som ett stjärnfall, fast det var alldeles för nära. Typ just ovanför skogen vi körde vid. Och så var den typ bit/blå lysande. Det såg typ ut som en nödraket, på väg ner och med fel färger osv. Vi har ingen aning om vad det var, men skumt var det. Och jag är nyfiken!

RSS 2.0