Mammas dag

Hade en riktigt rolig och intensiv lördagskväll i det härliga vädret. Började med grillat och potatisgratäng hos Mårten.
Där förekom det även "prisutdelning" för deras 7-kamp de hade haft tidigare under dagen och firande med en flaska "champagne" (mycket godare än riktig champagne:P )













For sen vidare till Helena där helgens ICAfest var. Det är allt ett härligt gäng det där ICAgänget! Sen blev det station:)
















Har njutit av solen idag och uppvaktat mamma med tårta och present på morsdag. Även Antons föräldrar fick påhälsning. Utlandsvärme idag, helt sjukt varmt. Självklart är jag röd, och inte brun, efter solens strålar idag.
Avslutade kvällen med att fara och spela minigolf med Sanna,Clas och dom. Jag är inte duktig och det är bara att inse att jag aldrig kommer bli det heller. Men det var faktiskt kul ändå! :)

sooommmaaarr

25 grader och sol. Helt underbart! Nu blir det grill och fest:)


Daily report

I'm a mess..


Snuskpelle

Ja det är alltså konstaterat. Gert Fylking är ett svin. Jävligt sliskig gubbe.
Han har alltså nypit Jonna, hennes syrra och deras kompis på brösten/rumpan.
Erbjudit Agnes kompis 3000 kr för att visa sig naken
Omfamnat Sara bakifrån
Nypit en random tjej på fittan
Tjatat om att få gå hem med en alldeles för ung tjej och ha sex
Kladdat på tjejer som gått förbi

Behöver jag fortsätta? Detta var alltså bara under en utekväll.. Han har alltså en fru och ett barn på typ 3 år hemma.
Sköt dig karl, för helvete! Jag fattar inte att han kommer undan med det? Hade det varit en turk hade typ folk ringt polisen?

Gå med i klubben "Alla här har Gert Fylking kladdat på" på Facebook.


Har spelat min första match ikväll:) Med city iofs, men vad gör det! Ganska kul ändå:)

Har fått jobbschema typ hela juli. Skönt att få veta lite i förväg för en gångs skull!
Har träffat Jonna, Sara och Agnes en stund på Waynes igår, mysigt värre.

Nu väntar jag på värmen!

Mmm

Nu har jag äntligen gjort det... sett Twilight!! Det tog sin tid. Jag har som aldrig riktigt känt nåt större sug av att se den. Men nu när jag gjort det.. är jag fast! Just nu känns det som att jag skulle kunna se den varje kväll.
De lyckades som få med allt det där i en kille som tjejer, vare sig de vill det eller inte, tycker är sexigt.
Han är
Farlig
Mystisk
Snygg (eller blir det förr eller senare under filmen iaf!)
Stark
Räddar tjejen gång på gång, alltså Hjälte och Bad Guy på samma gång.
Och sist men inte minst så offrar han sig totalt för henne. All the time.
Så för er som inte sett den.. SE DEN! (Gäller även dig Eva! :P)
Den påminner på nåt sätt om Tuck Everlasting. Nån som sett den? inte så känd film, men ändå?:)



Inspiration

Ja nu har det varit lite dött på den här bloggen. Desto mindre dött i verkligheten. Har varit husvakt åt mamma och pappa som hälsat på Angelica i Norrköping. Har jobbat och tränat.
Fredagkväll for jag, Anna Hellman och Ida och kollade på Alexandra Nilssons nya hus. Ja, de har köpt ett hus/stuga i Kroksjön som de håller på att rusta upp och fixa till. Skitsnyggt kommer det bli! Enplanare, med kök och vardagsrum i samma rum typ och sovrum. Altan, stor gård, bastu och sjö just nedanför.  Mörkt golv, vita väggar och tak, och så svart inredning. Typ soffa, köksluckor osv. Sen toppar de till det med tavlor/målningar i pop art.
Den här bilden hade Alex målat över en hel vägg i hallen(fast utan text i pratbubblan). Skitsnyggt!

Sen for vi hem till mig och såg film och åt glass med maränger och chokladsås.

Lördag jobbade jag först på Intersport på dagen och sen kväll på ICA. Slutade 21.15 och skyndade sen iväg på avskedsfest för Anna Hellman på Kågevägen. Hann dricka typ 2 cider innan jag kände mig igång :P Kvällen slutade på station, och jag hade allt som allt en väldigt trevlig kväll. Plus att jag hade nya skor från Norrköping som världens bästa föräldrar kom förbi och lämnade på ICA.

Söndag idag ja, och jag har varit med laget. Träning och firade Uffe som fyllt 60. (Han fick en kodräkt som han skulle ha på sig, som han dessutom satt på sig fram och bak, dvs svansen hängre på framsidan). Först hade vi Afro Power dance på Skogsvallens A-plan med musik ur högtalarna, och kossan Uffe i främsta ledet. Barfota i gröna gräset, hur skönt som helst. En ledare från 360 var där och höll i det hela. Väldigt underhållande för både oss som var med och de som kollade på!
Sen körde vi bafota fotbollsbrännboll och grillade. Trevligt värre.
Och nu är det Robert Ashberg och Fylking på tvn. Är ni nere på torget och kollar?

Snart är det sommar:)

Bilder från helgen

Skapliga brudar!











Klantskalle!

Alltså nu är det verkligen konstaterat. Jag är så jävla klantig! Skulle hjälpa Malin att stöka undan och städa i charken nu ikväll, eftersom hon hade så mycket kvar att göra. Så jag började med att hjälpa henne med att torka rutorna till där maten är. Då torkar man först utsidan och sen viker man upp glasen och torkar på insidan. Så då vek jag upp första, men då följde även andra glaset med upp. Jaja, det spelar ju ingen roll. Så jag gick några steg åt sidan för att hämta sprayen man sprayar på rutorna, vänder mig om och går rakt in med huvudet i det andra uppfällda glaset. PANG. Jag stod nästan på knä efter det. Två blödande typ skrapsår mellan ögonen, ett litet under högra ögat och ett jättelitet under högra ögonbryn. Yesbox.. I did it..  All by myself!

Festen hos Sara igår var iaf väldigt trevlig. Jag var inte så glittrig och inte heller så glammig, men Agnes fixade lockar på mig á la Agnes Carlsson. Grattis Norge till vinsten. Alla snackar om att han den där Alexander är fräsch, men det enda jag kunde tänka på var att han var fruktansvärt lik Elias Henrysson. Jag skickade ett sms till han och frågade varför han tävlade för Norge typ, och det verkade som att han hade hört det förut.
"Hehe a Sverige såg ju inte talangen jag hade, tror jag får många röster ikväll faktiskt:D"
Jag och Anna gav Sara Våghals i födelsedagspresent, en present som självklart invigdes kvällen till ära. Jätteroligt fyllespel! Fast det finns en risk att det kan spåra ordentligt om man inte får passa på korten...:P
Sen var det ju det här med kepsen också. Vad är grejen med den?
 

Schlagerkväll

Ikväll är det alltså fest hos Sara med temat schlager; glitter och glamour. Och jag har inte ett skit hemma som är glittrigt eller glammigt! Sprang på stan efter jag slutade jobbet, men hittade ingenting! Hade tänkt köpa ett par paljettleggings, men de visade sig kosta 400 spänn, och det kändes lite overkill för ett par leggings jag bara kommer använda en kväll..
Men, men. Jag har iaf köpt glittrigt nagellack som jag ska ha på mig. Sen får jag väl slänga på lite extra glitter på ögonlocken så blir det nog bra. Hoppas vi ses ute allihopa! :)

Fibes, Oh Fibes


you're shot!

Har varit och spelat Lazerdome i Piteå nu ikväll med bland andra Sara, Anna och Agnes. Huuur kul som helst! Verkligen.
Jag ska typ bli som Barney och spela jämt. Jäkligt synd att det inte finns kvar i stan alltså.

Imorgon är det jobb på dagen, och sen har Sara 20årsfest med schlagertema. Glitter alltså. Just nu har jag inte en aning om vad jag ska ha på mig. Typ glitterleggings? Jag har absolut ingenting hemma som jag kan använda om jag ska glittra.. eller ja, möjligtvis glittrig ögonskugga... Nån som har nån idé eller nåt klädesplagg att låna ut? :)

Full rulle

Har det varit den senaste veckan.  I söndags gick jag, Anna, Sara och Agnes en sväng på stan, smygtittade lite på EMD. Kul att se att det bara var småtjejer längst fram i the crowd, förutom en- Nina Lundmark :P Hahaha.
Sen gick vi på Waynes, snackade ett tag, gick hem till mig och såg The Unborn och åt exotisk fruktsallad. Mycket gott;) Fruktsallad is the new shit, hade jag tänkt mig:)
Har jobbat i brödet nu på ICA också. Där är det full rulle kan jag lova! Jättekul, men mycket att tänka på. Och så har jag börjat halv 7 varje morgon, vilket betyder att när jag kommer hem vid 4 på aftonen däckar jag i sängen. Och inte blir jag nå piggare av att jag är tokförkyld och absolut allergisk mot pollen! (jättefint när det grönskar, men jag blir en zombie.)
Jag har blivit erbjuden en tjänst på 30%Intersport som jag tackat nej till. (Var bara en vikarierande tjänst, så det krockade hit och dit och det är osäkert om tjänsten blir längre än bara över sommaren, när jag redan har hur mycket jobb som helst.)

Jag och Anna kom oss äntliten iväg på bio och såg Män som hatar kvinnor. Alltså, lätt en av de bästa svenska filmerna jag sett. Så om det fortfarande finns nån där ute som inte sett den- se den! Anna hade inte sett den pga att hon varit ute och rest i 4 månader.. jag har tyvärr ingen bra ursäkt till att inte ha sett den tidigare. Men bättre sent än aldrig!

Idag var jag och A i Umeå över dagen. Jag fick med mig ett par snygga vita Adidassneakers med gula snören och detaljer. Även A hittade sig ett par skor i den enooooooorma Intersportbutik de har i Umeå. Shit! Alltså den var rent huge.
Men det viktigaste av allt var att vi var och pratade med en tjej på Kilroy travels. Det börjar närma sig.
Som det ser ut just nu kommer vi åka från:
Stockholm- Kuala Lumpur/Bangkok beroende på vad vi väljer. Hur som helst ska vi vara i både Thailand och Malaysia innan vi reser vidare till
-Sydney

-Christchurch/Auckland
(beroende på vilken del av Nya Zeeland vi vill börja på)
- Fiji - Los Angeles/San Fransisco
- New York
- och tillslut tillbaka till Stockholm.

Gissa om jag lägtar?
Ni som känner att ni kanske kommer hänga i krokarna där nånstans och nån gång mellan januari och maj nästa år får väldigt gärna hänga med oss där! :)


Scrubs

Har just sett sista avsnittet- ever- av scrubs. Men som det sägs; all good things must come to an end.
Det är nästan så att man vill gråta en skvätt. Se den sista scenen och njut!




(Visst såg ni Söndagsparty med Filip och Fredrik igår när Zach Braff var med? )

Nordic Light

Skapligt ställe det där! Har varit där ikväll på Agnes homecoming party. Hon är söt den där Agnes.
Väldigt trevligt, men jag och Sara var varandras "stöd" och körde nyktert. Anledningen? Endast tre timmars sömn natten till idag. och anledningen till det? Sara jobbade. Och min granne hade fest......

Det är ju konstaterat att det här är ett lyhört hus och man måste som ha ganska mycket överseende med det. Men alltså jag har inte överseende med att man har fest till klockan två med hög volym. Efter tidigare fester har vi sagt att jag jobbar helg och går och lägger mig vid 12, och han lovat att se till att festen ska dra vidare där vid 12. Det har funkat bra hitills, så även om han levt om så har man inte störts av det när man ska sova, vilket är det viktigaste.
  Igår kväll var jag och Anton hos Jonas och såg hockeyn, men for hem ganska direkt efter det. Halv 12 låg jag i sängen och försökte sova eftersom jag skulle upp och jobba kl 06.00 lördagmorgon. När grannen ökade volymen och basen kl 1 skickade jag över A att be dem sänka.
Sagt och gjort. Volymen sänktes av nån på festen och det blev lugnt ett tag. Ungefär 30 minuter. Sen började delar av gänget hänga utanför huset. Skrikandes och bara jävligt störande. Antog att de väntade på att få hämtning, men 30 minuter efter det insåg vi att 2 i sällskapet själva var chaufförer och bara hängde utanför huset och väntade på nån eller vad de nu gjorde. Och som sagt, det är lyhört. Och jag började få panik. Klockan var alltså 2 och jag skulle upp på 4 timmar!
Jag fick nog och gick ut i trapphuset och hittade grannen ganska förfriskad, utan tröja. Förklarade att klockan var två, att jag ville sova eftersom jag, SOM SAGT, jobbar på helgen. Och han var som bara full och trög. klagade på att huset är lyhört och att många andra lägenheter skulle klara den volymen han hade nu. Och att han skulle flytta för att han inte klarade av det.
Jaha, men nu är det som det är, gör det bästa av situationen lixom.. Ha inte fest till kl 2 när du vet att det minsta lilla hörs...

Skön kommentar när han klagade på att lägenheterna var lyhörd då Anton la in:
-"Det blir ju inte bättre av att du drar på högsta volym och hög bas när klockan är två heller"
-"Ja men jag har sänkt basen 1/10. Jag kan ha mycket högre bas!"
Eh jaha? det var ju verkligen det vi ville veta? yeah, du har mycket bas. Synd att du aldrig nånsin kommer få använda all din bas då, pucko, Var ungefär var jag tänkte när jag gick och la mig. Och störde mig på hans dumma kommentarer han kontrat med när han låtsas inte fatta att folk kan störa sig på att nån har fest klockan två en natt. Och ja, klockan tre somnade jag till slut. och klockan sex var det upp igen, för en härlig 9h arbetsdag på både Ica och Intersport..

Män som hatar kvinnor

Jag har blivit ganska intresserad av det som skrivs i Aftonbladet nu dessa dagar. Det som handlar om kvinnor som blivit mördade av sina män. Många helt ofattbara historier.
Idag stod det om en kvinna,  Connie Culp, som blev skjuten av sin man. Rakt i ansikte. Han blåste alltså bort i stort sett hela hennes ansikte. I stort sett allt nedanför ögonen. Hon har nu med hjälp av delar från en död kvinnas ansikte, kunnat återställa sitt ansikte ganska bra, efter en 22 timmars operation. Allt som allt har hon genomgått 30 operationer.
  Igår trädde hon fram och visade sitt ansikte för media, och lämnade ett starkt budskap. "Döm inte folk efter hur de ser ut, för du vet inte vad som har hänt dem"

Före


Efter, innan ansiktstransplantationen


En dag när hon gick på stan hade ett barn stannat upp och sagt till sin mamma:
- Mamma, du sa att monster inte finns på riktigt! Det gör de visst, titta där!
Då stannade Connie. Vände sig till barnet och tog fram körkortet som visade hur hon såg ut tidigare:
- Jag är inget monster. Jag är en människa som har blivit skjuten.


Idag


Läs hela artikeln
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5076337.ab
eller kolla på aftonbladets webbtv
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/

tisdagkväll

Jag har nästan nyss kommit hem efter att ha tränat på Hälsostudion med lite Icatjejer. Första gången på typ två år som jag har tränat med vikter, så jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon. Känner mig ganska stum redan nu...
Sara åker till Dubai imorgon. Låter inte helt fel.

Filmkväll i helgen tjejer från klassen? The unborn ska vi se,har jag bestämt :) Nån som är sugen? Give me a call!

4/5

A känner sig lite hängig ikväll. Mår lite sisådär. Har varit lite smygförkyld i tre dagar nu. Han tror att han har fått svininfluensan. Vad tror ni?

Valborgs och dagarna därefter..

På valborgs åt vi middag här hos oss, Jag, Anton,Sara Nilsson, Albin och Albins tjej Linnea. Men middagen blev inte förrän där efter 20 nån gång, eftrersom både jag och Sara hade stängt på ICA, och det var lite svårt att få ut folket från butiken en sån dag tydligen..
Sen drog vi vidare och hälsade på Sara Larsson mm hos Jerker. Lite charader och sådär.
Sen avslutades kvällen på Anderstorp hos Clas. Kubb kl 2, men då vek jag och Anton av.

Anna har kommit hem efter 4 månader på resande fot!
Agnes har kommit hem efter att ha varit och jobbat i Norge!
Välkomna hem:):)

På fredag jobbade jag härliga 16-19.30, så jag hann både sola på dagen och se film på kvällen.
Lördag jobbade jag på Intersport på dagen.. Köpte en gul adidaströja.. Love it! :) skaplig kyckling!
Igårkväll följde jag Anton till Mårten och grillade och drack lite. Jag och Lisa Forsling hade tänkt gå på bio och se The Unborn, men efter att ha suttit och haft trevligt med bland annat nåt singstar och nåt bowlingspel bestämde vi oss för att gå på Kalles istället och se filmen nån annan gång. Där vid 11 var vi på väg mot Kalles, men var det folk där månne? Jeeepp. Men det var ganska trevligt ändå. Otroligt fint väder har det varit hela helgen.
(Vad händer med att Milow- Ayo technology nu börjar spelas på radio?? Ha inte på radion för mycket gott folk, för då kommer låten bli förstörd för er! )




RSS 2.0